Vad är en ”skärm”?

En fråga jag fick: Vad är skärmen? Vad är den gjord av och hur kan jag känna igen den?

Mitt svar: Skärmen är en kraft som gör att du kan tänka på andra istället för dig själv. Det är när du utvecklar ett annat sätt att tänka på, hur du känner och fattar beslut. När detta händer är det som om du blir född på nytt!

Detta kallas ett mirakel – ”Miraklet av att komma ut ur Egypten.” Det är när du kommer ut ur dina egoistiska begär och plötsligt börjar ta hand om andra. Alla dina tankar börjar arbeta på detta sätt.

Just nu känns det som en skrämmande förändring. Vem vill det? Och även om vi pratar om det här, inuti är vi väldigt rädda för det.

Emellertid, kommer dock det Övre Ljuset utföra denna förändring för oss. Jag vet inte hur det kommer att göra detta. Det kommer bara ske på samma sätt som den skapade oss. Denna förändring av en person kallas ett mirakel. Ljuset som skapade vår önskan kan också utföra denna ”uppgraderingen” på den.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.