Varje person kontrollerar någon annans livlina

En fråga jag fick: Jag läste Introduktionen till Zohar, artikel 221 “Den minsta själen är lika med summan av alla själar. Det finns ingenting i det andliga som är större eller mindre än någonting annat. Tvärtom, om en är emot alla de andra 599999 själarna, så är denne ende likvärdig med alla de andra. Detta är en fantastisk egenskap hos den andliga världen”.

Betyder detta att en själ med inriktning på att bli korrigerad påverkar alla de andra själarna, som inte har inriktningen att bli korrigerade, och på så sätt hjälper dem att bli korrigerade?

Mitt svar: Otvivelaktigt, alla människor är sammanlänkade både i gott och ont, och alla är beroende av alla. Men först idag börjar det visa sig till sin fulla styrka. Den fullständiga uppenbarelsen ligger fortfarande framför oss.

Snart kommer alla att känna att varje person i världen håller i ventilen till deras andningsmask, och att ventilen kan stängas om någon väljer att göra det!

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.