Om du bara lyssnar, så kommer du att höra Skaparen tala till dig

Hastigheten i en persons avancemang beror på hur uppmärksamt han relaterar till allting som händer honom i livet och huruvida han inte låter ett enda ögonblick passera utan att knyta an det till det andliga. Man måste vara rastlös som ett barn och använda varenda stund. På det sättet är omgivningen mycket viktig. Omgivningen snabbar upp en persons utveckling genom att ge honom rätt inriktning och alltid knuffa honom framåt.

Med omgivningens hjälp kan en person upptäcka att även de lugnaste stunder har en stor innebörd. Det är särskilt under dessa stunder som man upptäcker Skaparens passionerade attityd till en. Det är som att upptäcka en hel värld djupt under den lugna havsytan.

Låt inte livet springa ifrån dig. Vi borde inte missa ett enda ögonblick, eftersom varje stund är ett tillfälle att knyta an till Skaparen. Detta kallas att återlämna livet till dess Källa. Vi måste förstå att Han vill berätta någonting för oss genom varje omständighet som Han ger oss. Hela vårt liv är en konversation mellan oss och Skaparen, men eftersom vi låter tillfällen bara glida förbi, så hör vi Honom inte! Om vi bara lyssnar, så kommer vi att höra Skaparens röst i varje stund. Detta är hur vi kommer att knyta an den materiella tiden med det andliga. De kommer att förenas som ett och vi kommer att se den andliga bilden.

Om en person upplever tiden som en serie handlingar, då är han redo att se sitt liv som en andlig process. Hur som helst, endast omgivningen har möjlighet att tona in oss till den här inställningen till livet.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.