Hur du märker om du avancerar i andlighet

En fråga jag fick: Hur kan jag kontrollera om ljuset verkligen korrigerar mig?

Mitt svar: Det finns tre specifika tecken som tyder på att en person avancerar:

  1. Personen börjar förstå materialet bättre, inte bara ”torrt” med hjärnan, utan genom hjärtat, via känslor. Det viktiga är inte att studera och memorera materialet mekaniskt, utan att känna det. Det står skrivet: ”Sättet att förstå är genom hjärtat.”
  2. Personen börjar att förstå hur viktig omgivningen är, eftersom det är den enda plats där hon kan nå sitt andliga mål.
  3. Personen förstår att hon måste använda alla tillgängliga möjligheter för att avancera. Hon försöker sedan att bättre organisera sina studier, tills hon slutligen börjar uppenbara andlighet genom sin omgivning.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.