När du är redo så kommer kabbala att finnas där för dig

En fråga jag fick: Jag kan helt enkelt inte förstå vad som är meningen med livet. Jag fattar att ni kanske kan tänka ut en mening själva. Jag kan också göra det, men jag kommer inte att tro på den. Just nu förstår jag inte vad jag skall sträva efter. Jag vet inte vad jag kan göra eller vilken riktning jag skall ta.

Javisst, det är möjligt att ändra sig, att utvecklas, förverkliga sig själv, att bli som Skaparen … men, varför? Hur kan man sträva efter att bli likadan som någon som man inte känner?

Mitt svar: Om du inte har detta behovet så kan du slappna av. Detta innebär att du inte är redo för kabbala ännu. När behovet uppstår, kan du komma tillbaka! Studiet av kabbala är för dem som undrar över livets mening och som inte har kunnat hitta svaret och som inte kan leva utan att hitta det!

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.