Ny forskning säger att klimatförändringarna inte orsakas av mänsklig verksamhet

I nyheterna (översatt från RSCI): Ny forskning som bedrivs vid institutet för geografi vid Ryska vetenskapsakademin visar att förändringar i det globala klimatet, som ägde rum under 1900-talet berodde på naturliga orsaker. Jordens system fortsätter att fungera enligt sina naturliga lagar och det mänskliga samhället bör betrakta den nuvarande globala uppvärmningen som en naturlig händelse och inte en som orsakas av mänsklig aktivitet.

Min Kommentar: Allt kommer uppifrån. Världen styrs uppifrån och beror inte alls på vad vi gör här på jorden. Allt beror på målet som vi måste nå – fullständig harmoni mellan oss och Skaparen, och hur långt vi har kommit i förhållande till detta mål.

Vi kan påverka den högre förvaltningen av den här världen bara genom avsikten att bli likadana som den. Faktum är att allt som vi uppfattar som negativa händelser, krafter eller situationer är en del av kärnan som motiverar oss internt och externt gentemot förverkligandet av naturens integrerade kraft.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.