Givande till andra är den perfekta tillfredsställelsen

En fråga jag fick: Om världen når en punkt där alla har den genomsnittliga levnadsstandarden och ingen kommer att leva utanför normen, vad kommer då att driva människor att utvecklas mer? Vad kommer att leda människorna att gå framåt i sin utveckling?

Mitt svar: Om en person upplever glädje i att ge till andra, om hon känner att genom att vara tillsammans med andra skapar de ett enda kärl, i vilket hon upplever den Övre Kraften (Skaparen), då kommer det ständigt ökande upplevande av Skaparen, som hon känner, att vara hennes mål och belöning.

När en person bygger den ”mänskliga” nivån inom sig genom givande till andra, så rättar hon till sin inställning gentemot dem, och detta gör henne lik Skaparen. Alltså, hon höjer sig utmed 125 andliga steg till den slutliga korrigeringen.

När hon höjer sig andligen, känner hon tillfredsställelse och uppfyllelse, och kommer därmed närmare Skaparen. Uppfyllelsen hon känner från detta är perfekt. Den är inte tillfällig och övergående, utan evig. Den fyller en person helt och lämnar inga luckor. Dessutom får man kontinuerligt nya möjligheter till ännu större sorters tillfredsställelser.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.