Vi kan inte enas, men vi måste

I dag upptäcker mänskligheten att den måste enas, men människor kan inte ens föreställa sig att det är möjligt. Det verkar helt orealistiskt. Och detta visar hur långt vi är från varandra, hur separerade vi är med våra egoistiska mål. Vi är helt maktlösa att enas med alla som en helhet, att vara en regering och en nation, utöver alla skillnader. Men detta är precis vad naturen kräver av oss, och vi avslöjar i dag vår oförmåga att göra det.

Så vi kastar upp våra händer och ger upp. Men det är just denna insikt om vår egen maktlöshet som vi måste avslöja – och ingenting annat! Vi måste förstå att vi är oförmögna att enas, och ändå är vi förpliktigade att göra det.

Så snart världen inser detta, kommer människor att plötsligt vända sig till kabbalisterna, de som förstår visdomen i att ena alla till en helhet. Folk kommer att inse att de måste enas, och kommer att förstå att världens frälsning beror på detta. Detta är enda sättet att rädda vår värld från förstörelse, eftersom världen är global, integrerad och som en liten by där alla är sammankopplade. Och ändå kommer folk att inse att de är oförmögna att åstadkomma detta på egen hand, och kommer att fråga kabbalisterna om deras visdom och styrkan att enas.

Längs med hela mänskligheten kommer kabbalister också att växa närmare och enas, och därmed kommer alla tillsammans att nå den fullständiga korrigeringen av egoismen och känslan av evig, perfekt uppfyllelse.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.