”Älska din nästa” är villkoret naturen har fastställt för oss

En fråga jag fick: Det finns människor, grupper, och organisationer som ser sig själva som en helhet och nära naturen. De säger att de älskar varandra, växter, och djur. Är detta ”älska din nästa”?

Mitt svar: ”Älska din nästa” är en naturlag, ett villkor i världen omkring oss. Detta villkor avslöjas plötsligt för oss nu eftersom vi har vuxit till det, likt ett barn som växer upp till att bli vuxen och plötsligt måste följa samhällets lagar.

Föreställ att alla medier plötsligt meddelade att alla måste följa lagen ”älska din nästa” innan årets slut, och alla som inte kommer att kunna göra detta kommer att bli avrättade. Detta är inte roligt alls – detta är villkoret naturen har fastställt för oss. Men vi kan inte se det.

Så, vad ska vi göra? Vi måste lära oss hur vi ska uppnå ”kärlek till din nästa”. Vi måste ta reda på vad denna lag innebär, vad naturen vill ha från oss. Vi kan inte undvika denna lag – vi måste lära oss den. Men hur?

Genom att studera. Detta är det enda medel som gör det möjligt för människor att förstå att det inte finns någon plats att springa till och den enda lösningen är att korrigeras av en speciell naturkraft. Denna speciella kraft påverkar en person som begär att bli korrigerad, för att uppnå graden ”älska din nästa”.

Det är som en våg eller frekvens bland miljarder frekvenser, och du uppfattar den endast om du begär det. Naturen kräver att byter till den frekvens där du känner att det enda du vill är att älska din nästa! Då kommer denna naturkraft att komma och korrigera dig.

Alla andra försök kommer att leda oss till en kris för att vi ska hitta denna väg till målet. Andra riktningar förminskas gradvis överallt omkring oss. Detta kallas för ”Egyptens plågor”, och de kommer så småningom få oss att se att det inte finns något annat val. När vi befinner oss i totalt mörker kommer vi att vara villiga och angelägna att springa iväg och uppnå bara en sak – ”älska din nästa”. Vart tog folket vägen till från Egypten? Bara till kärlek, vilket framgår av den enighet som senare ägde rum på Sinaiberget.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.