Vi är alla kvinnor i förhållande till Skaparen

Två frågor jag fick om vad det innebär att vara en kvinna i andlighet:

Fråga: Du säger att för att avancera andligt måste en kvinna hjälpa den manliga delen av världsgruppen, och detta är hur hon kommer att få sin uppfyllelse. Men när en kvinna uttrycker ett direkt begär att ”vara som Skaparen”, skrattar alla åt detta. Bör en kvinna skämmas för detta begär om hon har det?

Mitt svar: Var inte orolig. Det är snarare tvärtom: vi alla, både män och kvinnor – alla själar, är den kvinnliga delen av Kli. Vi är alla begäret i förhållande till Skaparen, som är den manliga delen, den som uppfyller oss.

Fråga: I det här livet är jag kvinna. I mina tidigare liv var jag alltid kvinna. Om jag når likvärdighet i form i denna livstid, kommer jag att vara kvinna i andlighet? Om så är fallet, kommer en man att vara man i andlighet, eller kvinna, eftersom han kommer att fyllas med Ljus i sitt kärl, som är kvinnlig?

Mitt svar: Du var alltid kvinna, och du kommer att vara kvinna ända fram till sista korrigeringen.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.