Blinka inte, annars missar du jordens undergång!

En fråga jag fick: Alla talar om datumet den 21:a december 2012, vilket är slutet av mayakalendern. Många andra kulturer indikerar också på att denna dag kommer att vara jordens undergång. Vad säger kabbala om denna dag?

Mitt svar: Kabbala säger att denna dag är precis som alla andra dagar! Jag har levt igenom många ”speciella” dagar som denna. Faktum är att allt beror på människor – du och jag. Oavsett alla kalendrar, är det vi som avgör hur de kommer att visa sig: bra eller dåligt. Ingen kan förutsäga detta eftersom det är vår fria vilja.

Människor brukade oroa sig för år 1984 (Tashmad). Jag publicerade en artikel i förväg, där jag förlöjligade sådana förutfattade meningar. Människor skällde ut mig för detta, men när året tog slut lugnade allt prat. Senare hände samma sak med år 2000: alla väntade på att något skulle hända. Jag var på en kongress i Paris vid den tiden, och jag tittade även på nedräkningen till år 2000 vid Eiffeltornet. Men det datumet gick också förbi som om det aldrig hade hänt, och alla glömde bort det.

Naturen har sin egen tid, som inte var påhittat av människan. Jag råder dig att leva enligt naturens lagar, snarare än mayans – de är, trots allt, utrotade.

Ett schema över “jordens undergångar” upp till 2020:


2008 – en asteroid kommer att drabba jorden
2009 – Armageddon enligt Nostradamus
2010 – olja kommer att ta slut, ett krig om resurserna kommer att börja, och jorden kommer att vända sig bort från solen
2011 – slutet på mayakalenderns cykel
2012 – alla kosmiska cykler kommer plattas till, polerna kommer att förändras
2013 – domedag, övergång till en fjärde dimension
2014 – kosmiskt stoft kommer att dölja solen från oss
2015 – slutet av 9576-årcykeln
2016 – glaciärer kommer att smälta, översvämmar större delen av torra land
2017 – jordens undergång i enlighet med teorin om hierarkiska katastrofer
2018 – ett kärnvapenkrig enligt Nostradamus
2019 – kollision med asteroid 2002 Nt7
2020 – jordens undergång enligt Newton

Se bara till att du inte blinkar, annars kommer du att missa dessa viktiga händelser!

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.