Tekniska anslutningar finns för oss att korrigera våra inre anslutningar

Två frågor jag fick angående virtuella kontakter:

Fråga: Jag bor i Malaysia (en del av sydöstra Asien) och det finns ingen fysisk grupp här som jag kan ansluta mig till. Det enda sättet för mig är att nå kontakt är genom den virtuella gruppen, som jag gör nu. Men det är svårt att delta virtuellt på grund av tidsskillnaden. Hur kan jag förändra min miljö för att den ska influera mig till att komma närmare målet?

Mitt svar: Det räcker med att vara i virtuell kontakt med oss och att delta i en kongress när du har möjlighet till det. Såsom den som kommer att vara i Philadelphia den 15-17:e maj, 2009.

Fråga: På senare tid har jag börjat hitta människor som tänker som jag gör, på olika sociala nätplatser på Internet. Kan de anses vara en grupp? Mitt problem är att det närmaste kabbala-centret finns 70 km från där jag bor.

Mitt svar: Självklart. I fall du ansluter dig till dem därför att ni avancerar tillsammans mot ett gemensamt mål – likhet med Skaparen, då är du redan i en grupp även om du inte hade någon internetanslutning. Dessa tekniska anslutningar i vår värld utvecklades bara för att korrigera de inre anslutningarna mellan människor, vilket sker ”från själ till själ”.

Kommentera / Fråga

Du måste vara inloggad för att posta kommentarer.